Referenties

Bekijk wat anderen zeggen over de hartzaak

Noor

59 jaar

Ik kwam moeilijk tot actie, had uitstelgedrag en was onzeker over mijn handelingen. Gemaakte plannen bleven liggen. Omdat het om een korte behandeling gaat besloot ik dit eens te proberen.
Na mijn verhaal adviseerde Mireille me Yager therapie. Na één behandeling bleek dat ik niet alleen met meer gemak tot handelen kwam, maar dat ik nog een veel grotere winst had geboekt. Al jaren kampte ik met overprikkeling en kon geluiden niet verdragen.
De geluiden komen nog wel binnen, maar ik raak niet meer van streek. Kan weer zonder koptelefoon of oordoppen wandelen; boodschappen doen; de afzuiger in de douche aanzetten enzovoorts. Ook voor de mensen om me heen is dit prettig.
Wat een verandering! Ik ben Mireille erg dankbaar.

Eva

46 jaar

In mijn leven heb ik veel onveiligheid gekend. Het was altijd een drempel om professioneel aan mijzelf te kunnen werken, omdat ik mij zelden bij iemand in handen durfde te geven.
Totdat ik bij Mireille voor een intake kwam. Zij gaf mij snel het gevoel van onvoorwaardelijke acceptatie, waardoor ik de eerste stap durfde te zetten en mijn eerste sessie met hypnose onderging.
Dat ging niet makkelijk maar het geduld, de warmte, rust en professionele houding van Mireille heeft mij er doorheen gesleept. Ik geloof nu dat mijn stap naar ‘healing’ van de wonden mogelijk is dankzij de fijne sessie met Mireille!

Inge

43 jaar

Met veel waardering en respect kijk ik terug op mijn Yager therapie sessie met Mireille. Ik heb met Mireille ervaren hoe diepgaande verandering moeiteloos kan plaatsvinden. Het is zo bijzonder om al na één sessie verbetering te ervaren op emotioneel en mentaal vlak. Mireille heeft een warm, zorgzaam hart. Ze creëert een vertrouwde omgeving en werkt met rust en aandacht. Haar aandacht voor moeilijke en bepalende ervaringen gaat samen met zachtheid. Het gaat niet over waar of niet-waar, erg of niet-erg, wat de therapie niet emotioneel belastend maakt. Mireille heeft me geholpen te kijken naar moeilijke, onderbewust opgeslagen ervaringen en belevingen die doorwerken in het nu, en op zoek te gaan naar verlichtende, helpende beelden. Goed luisteren, stilstaan bij de belangrijke momenten en onderwerpen, daarop stapsgewijs ingaan, niet alles tegelijk. Mireille is een prettige, positieve, professionele en een betrouwbare gids voor dat wat aandacht vraagt. Het heeft me veel gebracht.

Nora

10 jaar

Mijn dochter Nora is een meisje dat bang aangelegd is. Als ze iets spannend vindt gaat ze dat het liefst uit de weg. Zo is ze bijvoorbeeld bang om met een boot of trein mee te gaan en houdt ze daardoor niet van op vakantie gaan. We maakte een afspraak bij Mireille van de hartzaak. Wat een lieve vrouw! Ze stelt je meteen op je gemak, straalt rust uit, is heel geduldig en begrijpend zonder zweverig te zijn (want daar ben ik een beetje allergisch voor). Rustig besprak ze alles met Noor en ik vulde hier en daar aan. We zijn nu 3 weken terug van vakantie. We hebben genoten: we zijn naar het platteland van Engeland geweest en een paar dagen naar Londen. Dus: ferry, metro, trein, rondvaartboot, bus, dubbeldekker! Alles ging prima! Ook op de achterbank ging het goed via de achteruitkijk spiegel kreeg ik een vette knipoog van haar terwijl haar broers ruzieden.

Marjolein

Mijn eerste keer Reiki en het was magisch! Mireille is een schat en ontvangt je in een fijne ruimte waardoor je volledig kunt ontspannen en openstaan voor deze ervaring. Er gebeurd echt iets wat zich moeilijk laat uitleggen. Ik ben nog steeds onder de indruk van het opgeluchte gevoel na afloop.

Jean-Paul

Onze dochter van 8 jaar had ruim 2 jaar buikklachten en regelmatig moeite om in slaap te komen. Nadat wij eigenlijk dachten dat we alles hadden geprobeerd (huisarts, medicatie en de kinderarts van het Spaarne ziekenhuis) zijn wij terecht gekomen bij de hartzaak voor medische (kinder) hypnose. Al direct na de 1e sessie zagen we duidelijk resultaat. De buikpijn klachten waren nog minimaal aanwezig en het slapen ging ineens ook een stuk beter. Na 4 sessies bij Mireille is onze dochter klaar en zijn wij de Hartzaak erg dankbaar en geloven dat medische hypnose hierbij flink heeft bijgedragen. Dank!

Ramona

Mireille is een zeer vakkundige, rustige vrouw waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze weet wat ze doet en is niet "zweverig" (iets waar ik van tevoren bang voor was). Ze heeft ervoor gezorgd dat mijn dochter (11 jaar) veel minder angstig en een stuk zelfverzekerder is!

Jeanne-Tine

Mireille is een zeer betrokken en deskundige hypnotherapeut. Ze weet op zachte wijze tot de kern door te dringen in haar aanpak. Zeer aan te bevelen.

Spencer

Words cannot describe how Reiki has helped me so much with so much thanks to the amazing service offered at Hypnovum. I highly, highly recommend it.🤗❣️

Ingrid

Mireille heeft behalve haar bijzonder prettige persoonlijkheid, de kennis, de vaardigheden en de gave om je op een dieper niveau tot ontspanning te brengen; innerlijke rust en heling. Moeilijk om dit onder woorden te brengen. Je zou het absoluut een keer zelf moeten ervaren. Aanrader!