Ons team

Mireille den Boer

Hypnose - Reiki - HSP

Ergotherapeut, hypnotherapeut, hooggevoeligheidsdeskundige en Reiki master.

Al meer dan 25 jaar heb ik ervaring opgedaan in de behandeling van chronische (pijn)klachten, stress en burn-out klachten, fibromyalgie en vermoeidheidsklachten. 

In 2018 heb ik de opleiding tot hypnotherapeut afgerond. Daarnaast heb ik de masteropleidingen Hypnose voor kinderen, Pijnreductie en Yager Therapie gevolgd. Ook heb ik de opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige bij Hooggevoelig Heel Gewoon met een diploma behaald. Tevens ben ik gecertificeerd Reiki master.

Vanuit mijn hart en vertrouwend op mijn intuïtie is het mijn passie om te helpen te helen van volwassenen en kinderen. Om ze te helpen om bij hun vrije zelf te komen, te leven in het hier en nu, vanuit hun hart.

Om van hoofdzaken hartzaken te maken!
Gert Jan den Boer

Doorbraak coach - Reiki

Doorbraakcoaching is coaching met een specifiek doel: De doorbraak!

Deze vorm van coaching is uiterst effectief en is heel specifieke gericht op de doorbraak. Er zijn van die persoonlijke belemmeringen die eens in de zoveel tijd de kop opsteekt. In de loop van ons leven steeds in een andere hoedanigheid, maar eigenlijk steeds op dezelfde belemmering neerkomen. Ze zijn hardnekkig en hinderen ons in ons werken, doen en keuzes maken. Zowel op persoonlijk als op professioneel gebied.

Doorbraakcoaching is gericht op het doorbreken van die belemmering. Het is coaching op het diepste niveau in de mens, zodat er een duurzame verandering kan plaatsvinden. 

Het maakt het verschil duidelijk in wie je bent (hart) en wat je doet (hoofd).

Inge Klaassen

Reiki Master

Reikimaster in healing, chakra reader en channeler.

  • Persoonlijke behandelingen
  • Reikibehandeling op afstand
  • Reikiworkshops en -cursussen
  • Groepsfacilitatie

* Engels- en Nederlandstalige behandelingen mogelijk

Ik ben een internationaal gecertificeerde Master Healer, getraind in Usui-reiki sinds 2005 met 18 jaar behandelingservaring. Ik onderwijs die ook sinds 2012 in Nederland, Ethiopië of tijdens mijn reizen.

Tijdens een reikibehandeling kom je in diepe ontspanning en herstelt de harmonie tussen lichaam en geest. In een behandeling worden blokkades in zowel het fysieke en emotionele lichaam evenals de geest opgeruimd. Met reiki komt je energie weer in balans en vermindert stress. Een behandeling laadt je op, verlicht pijn en versnelt genezing.

Bij de chakra reading en channeling komt door wat er zichtbaar is in jouw energie. Het gaat over jouw unieke eigenschappen, ervaringen in je leven die impact hebben (gehad), wat belangrijk voor je is. Je komt in contact met je diepste zelf, je essentiële zijn.

In reikiworkshops en -cursussen (Reiki 1, 2 en Masterlevel reiki) leer je de helende kracht van jouw handen inzetten. Je leert hoe je kunt werken met de energie die door je heen stroomt, zodat ook jij meer geluk, balans en energie gaat ervaren en dit met anderen kunt delen.