Over ons

Mijn naam is Mireille den Boer, ik ben ergotherapeut, hypno-coach, hooggevoeligheidsdeskundige en Reiki master.

Ik heb al meer dan 25 jaar ervaring in de behandeling van chronische (pijn)klachten, stress en burn-out klachten, fibromyalgie en vermoeidheidsklachten. Door middel van cognitief gedragsmatige training, ACT (Acceptance en Commitment Therapy) en MBCT mindfulness.

In 2018 heb me omgeschoold tot hypnotherapeut en werk met directe hypnose  Daarnaast heb ik de masteropleidingen: Hypnose voor kinderen, Pijnreductie, Jeffrey Stevens en Yager afgerond.

Tevens ben ik gecertificeerd Yager Therapeut. Een behandelmethode waarbij géén hypnose gebruikt wordt, maar waarbij rechtstreeks het hoger bewustzijn aangesproken wordt. Dit is een wetenschappelijk aangetoonde effectieve behandeling voor vele soorten klachten. Lees hier meer over onder het kopje Yager therapie.

Door gebruik te maken van (medische) hypnose doet het onderbewustzijn het werk, waardoor een bepaald probleem en alle oorzaken daarvan efficiënt wordt aangepakt. Hierbij wordt de kern van het probleem aangepakt en niet slechts de symptomen. ‘Door te werken met jouw onderbewustzijn en het probleem bij de oorzaak op te lossen, vind je de weg die leidt naar je vrije zelf. 


Maak nu een afspraak